Fritz Kola

                    


 

 

Фриц кола


fritz kola предлага богат асортимент от качествени безалкохолни напитки, които тонизират, освежават и носят радост на потребителите. 
Начало
Началото на бизнес-концепцията на fritz kola е поставено през 2002 година от двама приятели в студентско общежитие в Хамбург – Отмаршен, които стартират бизнеса с няколко хиляди евро и благодарение на свежите си идеи, хъс и младежки потенциал бързо намират подкрепа и започват производствения процес. В кратки срокове мечтата на двамата младежи – да създадат наистина най-добрата кола – става реалност.

Екологичност
fritz kola използва предимно стъклени бутилки, тъй като те не променят вкуса на напитката и запазват добре въглеродната киселина. За разлика от другите суровини стъклото се рециклира 100% и е природосъобразен ресурс. Дори при бутилирането на напитките на fritz kola се държи на екологичното производство. Работи се съвместно с предприятие, чието производство е устойчиво и пази природните ресурси. Енергията, използвана при производството, е 100 % възобновяема, а употребата на вода и на почистващи средства е сведена до минимум. fritz kola се грижи за проекти, които правят напитките по-екологични.

Качество
За да е добра една напитка, тя трябва да е съставена от качествени суровини, затова fritz kola работи съвместно със семейни фирми и еднолични фирми. fritz kola изключително много държи на качеството. Дори и кофеинът в колата е естествен. Всички видове напитки в асортимента са веган. Фриц кола, Фриц лимонада и Мишмаш съдържат само естествени аромати от качествени плодове. Напитките на fritz kola са с високо плодово съдържание и освежават и тонизират с плодовия си вкус.Тъй като става дума за напитки с възбуждащо действие, продуктите на fritz kola се предлагат само в малки стъклени бутилки от 200 и 330 мл. Едно е сигурно: fritz kola дава всичко от себе си, за да предложи на клиентите си най-добрите безалкохолни напитки. Без компромиси.
fritz kola и healthline.bg

В съответствие с множеството екологични практики на фирмата и от уважение към усилията, които полагат нашите немски партньори от fritz kola за опазване на околната среда, healthline.bg се ангажира със събиране на амбалажа от продуктите на fritz kola и транспортирането му за своя сметка до Германия с цел многократното му използване, поради трудоемкото и скъпо производство на стъклени бутилки. 
С това си решение желаем да мотивираме българския потребител към по-съзнателно отношение към стъкления амбалаж и да вдъхновим и други фирми да последват примера ни.