Aqua Living

 

 

 

Водата е най-важното ни хранително вещество.Човешкото тяло е изградено от милиарди клетки, които са отговорни за различни функции в организма. Но за да функционира нашият организъм безпроблемно, той трябва ежедневно да получава необходимото количество чиста вода. Дори лека дехидратация може да се отрази на здравето ни неблагоприятно. Оказва се, че съвременният човек не приема достатъчно количество чиста вода, а я заменя с ежедневна консумация на всевъзможни течности – кафе, чай,сокове, но тези напитки не могат да заменят качествата на водата, защото само тя е в състояние да „напои” клетките, за да функционират нормално и да изведе вредните вещества от организма. Последните медицински изследвания показват, че огромна част от болестите могат да бъдат излекувани само с вода. В зависимост от теглото си възрастният човек трябва да приема ежедневно от 1.5 л до 3 л. вода, а при физически натоварвания и в топло време нуждата от вода се увеличава. Но каква вода да пием? Потреблението на бутилираната вода е неекологично, защото натоварва природата с невероятно количество неразградими отпадъци. Освен това от пластмасовите бутилки се отделя Бисфенол-А – петролен дериват, имитиращ действието на хормона тестостерон и причинител на хормонални нарушения и нервни и поведенчески проблеми при децата. Остава ни чешмяната вода, която в наши дни предвид индустриализацията и начина ни на живот е замърсена с всевъзможни твърди и химични токсични вещества.

 

Аqua Living e уникална система за пречистване на вода, непозната досега на българския пазар.

Аqua Living пречиства питейната вода многостепенно. При първата степен се филтрират всички твърди частици като песъчинки, ръжда и утайки. При втората степен посредством активен въглен се извършва филтриране на вещества като хлор, флуор, метил-третичен-бутил-етер (MTBE), пестициди и бензол. Тези две степени се намират в комбиниран филтър.

Чрез специалната мембрана за обратна осмоза на системата Аqua Living водата се пречиства до 99, 99 % от тежки метали, пестициди, медикаменти, хлор, бактерии, вируси, азбест, нитрати, нитриди, неорганични минерали и радиоактивни елементи. Фините пори на мембраната за обратна осмоза пропускат само чистата вода, минерали в йонна форма и кислород.

Керамичният филтър на системата Аqua Living дава допълнителна сигурност и придава на обикновената вода кристалночист вкус на прясна глетчерна вода.