За нас

Кои сме ние от Health line. BG?

 

Ние сме хора, за които изразът "здравословен живот" е изпълнен със смисъл в ежедневието - като поведение и като стремеж - в личния живот, в отглеждането на деца, пълноценното здраве и работа.

Ние осъзнаваме голямата си отговорност да живеем достойно на тази земя с грижа за следващите поколения и да учим децата си на това.

Ние се стремим да ползваме мъдро земните блага и да не режем клона, върху който седим. Във всичко, което създаваме, влагаме и желанието си винаги да има утре.

Стремежът ни към здравословен живот, устойчивост и природосъобразност във всичко, което правим, доведе до създаването на Rewerk Health line. С разнообразните си дейности сме на пазара повече от 12 години и винаги, когато изборът е бил наш, сме предпочитали само екологични и безвредни алтернативи.

Продуктите, които представяме в Rewerk Health line са най-грижливо подбрани от нашия екип и отразяват дългогодишните ни проучвания и личния ни опит в здравословното хранене.

Нашите предложения се отнасят само до продукти, които самите ние ползваме и сме напълно убедени в техните качества. Те са здравословни алтернативи на ежедневните ни храни.