Алкализираща салата от алабаш

alkalizirashta_salata_ot_alabash

 

 

 

 

 

 

 

 

 Продукти:

  • 1 бр. алабаш
  • 1 ябълка
  • 1-2 бр. пащърнак
  • пресен джинджифил
  • сока на един лимон

Начин на приготвяне:

Измийте алабаша, обелете го и запазете листата му за супа. Настържете го на едро ренде, заедно с парче пресен джинджифил. Измийте пащърнака и го изтъркайте с четка или го обелете. Обелете ябълката и също я настържете на едро, като я напръскате с лимонов сок.

Пригответе салатния сос от зехтин и домашен ябълков оцет, излейте го върху салатата и разбъркайте добре.

 

 

 

www.zentrum-der-gesundheit.de

Ако ви харесва, споделете го!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>