salata s kreson i krusha

Салата с кълнове от просо, кресон и круша

Продукти:

  • 1 чаша кълнове от небелено просо ( 1/4 чаша небелено просо се накисва за 18 часа, оставя се да покълне, като се изплаква по 2 пъти на ден.)
  • 1 круша
  • 1 шепа кресон
  • 2 с.л. ябълков оцет
  • 1 с.л. зехтин
  • сол

Начин на приготвяне:

1. Махнете семките на крушата и я нарежете на кубчета. Откъснете листенцата на кресона.

2. Сервирайте с просото и овкусете с ябълков оцет, зехтин и сол.

Добър апетит!

 

 

www.veganblatt.com

Ако ви харесва, споделете го!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>