Веган безглутенов ябълков сладкиш

Тази рецепта ще зарадва всички с непоносимост към глутен. Можете да експериментирате с любимите си брашна и да откриете най-приятния за вас вариант.

bezglutenov_qbylkov_sladkish

Продукти:

Начин на приготвяне:

  • Обелете и изчистете ябълките от семките и ги нарежете на тънки филийки.
  • Вземете две купи и смесете всички сухи съставки в едната, а в другата – влажните.
  • Смесете съдържанието на двете купи.
  • Изсипете сместа в намаслена тавичка, разпределете ябълките отгоре и покрийте с останалата смес.
  • Изпечете на 180 градуса около 40 минути.

Източник: kuechengoetter.de

Ако ви харесва, споделете го!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>