Яхния от пащърнак

 

 

qhniq_ot_pashtyrnak

 

 

 

 

 

 

 

Продукти:

  • 2 глави пащърнак
  • 2 моркова
  • 1 глава лук
  • зеленчуков бульон без мая
  • кориандър

Начин на приготвяне:

Измийте пащърнака и морковите, обелете ги и ги нарежете на кубчета. Обелете лука, нарежете го на ситно и го задушете в кокосово масло до златисто.

Прибавете зеленчуковите кубчета към лука и ги задушете при непрекъснато разбъркване, поръсете със зеленчуковия бульон, налейте малко вода и го доварете за 10 минути при затворен капак. Поръсете с пресен кориандър.

 

 

 

zentrum-der-gesundheit.de

Ако ви харесва, споделете го!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>