Картофи с Гарам масала

 

 

Kartofi_s_gram_masala

 

 

 

 

 

 

 

Продукти:

  • 500 г картофи
  • 250 г моркови
  • 2 глави лук
  • 3-6 с.л. кокосово масло
  • 1/2 ч.л. сол
  • 1/2 ч.л. чили
  • 1/2 ч.л. Гарам масала

Начин на приготвяне:

Нарежете лука, картофите и морковите на кубчета от 1-2 см. Запържете лука в кокосовото масло до златисто, после прибавете картофите и ги задушете, докато омекнат.

Прибавете всички подправки и ги оставете  за 3 минути, за да разгърнат аромата си.

 

 

zentrum-der-gesundheit.de

 

 

Ако ви харесва, споделете го!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>