Пролетна салата

proletna_salata

 

 

 

 

 

 

 

Продукти:

  • 1 връзка глухарче
  • 1 връзка рукола
  • 1 връзка репички
  • 2 шепи фелдсалата
  • 1/2 връзка левурда
  • 2 моркова

Време за приготвяне: около 20 минути

Начин на приготвяне: Измийте руколата, репичките, фелдсалатата и левурдата старателно, оставете ги да се отцедят и ги подсушете леко.

Измийте репичките, почистете ги и ги нарежете на тънки филийки.

Измийте морковите и ги нарежете с белачката за картофи на тънки ленти. Смесете всички съставки и ги сервирайте със салатен сос по избор.

Добър апетит!

 

Източник: zentrum-der-gesundheit.dе

Ако ви харесва, споделете го!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>