Салата от домати, карфиол и „Лоло Россо“

salata_domati_karfiol_lolorossoснимка: Р. Иванова

Продукти за 4 порции:

Начин на приготвяне:

Измийте зеленчуците. Накъсайте отделните листа салата на средно големи парчета. Нарежете карфиола на розички, а доматите на средно големи парчета. Сложете всички съставки в дълбока купа. За соса на салатата смесете хималайска сол, ябълков оцет и зехтин. Овкусете салатата със соса и я украсете с пресни листенца босилек.

 

Ако ви харесва, споделете го!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>