Аюрведично чътни с джинджифил

aiurvedichno_chytni_djindjifil

 

 

 

 

 

 

 

Това аюрведично чътни, освен че се приготвя за пет минути, върви чудесно с много индийски ястия. Сладко  е и охлажда тялото, затова конституционният тип Капха според аюрведичната класификация трябва да го консумира много пестеливо.

Продукти:

  • 1 чаша фурми ( обезкостени и накиснати за 4-8 часа във вода)
  • 2 с.л. прясно настърган джинджифил
  • 1/2 ч.л. морска сол
  • 2 ч.л. прясно изцеден лимонов сок

Начин на приготвяне:

Излейте водата на накиснатите фурми. Нарежете ги и ги сложете в блендера с останалите продукти. При нужда добавете вода.

 

 

 

 

www.zentrum-der-gesundheit.de

Ако ви харесва, споделете го!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>