Чеснови хлебчета

chesnovi_hlebcheta-300x225Продукти:

  • 1 скилидка чесън
  • малко зехтин
  • 1 щипка риган
  • 1 кг тесто за пица

Начин на приготвяне:

1. Размразете замразеното тесто за пица. Разточете го на пласт с височина 2 см и го нарежете на ленти от 6-7 см, като притиснете леко краищата.

2. Пресовайте чесъна и го смесете в купа със зехтина и ригана. Намажете хлебчетата със сместа.

3. Изпечете хлебчетата във фурната за 5-7 минути на 180°C.

4. Хлебчетата могат да се консумират топли или изстинали.

Ако ви харесва, споделете го!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>