Гула Джава Какао

 

 

Новата здравословна семейна напитка  

  

Нискомасленото шоколадово мляко Gula Java Cacao е вкусно, независимо  дали е смесено с мляко или вода и дали се консумира топло, охладено или студено. То е подходящо както за младите, така и за не толкова младите, тъй като осигурява непрестанно здравословна енергия.

Gula Java Cacao е отлична добавка към сутрешната закуска и може пълноценно да замести похапването през деня, по време на развлекателни дейности, спорт, игри, учебни периоди, купони и по всяко друго време, което изисква умствено или физическо натоварване.

Изключително полезно е при претоварване или при прословутата пролетна умора. С Gula Java Cacao зареждате „батериите си” с енергия и се радвате на резултатите.

 

 Gula Java Cacao: напитка за високи постижения – новата здравословна напитка за спортисти       

 Майкъл Фелпс, олимпийският шампион по плуване и носител на 8 медала, пиеше нискомаслено шоколадово мляко по време на Олимпийските игри. Нови изследвания потвърдиха, че с нискомаслено шоколадово мляко се възстановявате по-бързо след интензивно физическо усилие, а също можете да издържите на интензивно натоварване по-дълго, отколкото с широко рекламираните напитки за спортисти.

Университетът "Джеймс Мадисън" е стигнал до заключението, че футболистите, които пият нискомаслено шоколадово мляко (Gula Java Cacao), страдат по-рядко от мускулно изтощение, отколкото ако пият обичайните напитки за спортисти.

Университетът на Индиана публикува статия, съобщаваща, че жените велосипедистки могат да поддържат темпото двойно по-дълго и да се възстановят по-бързо с нискомаслено шоколадово мляко (Gula Java Cacao), отколкото с обичайните напитки за спортисти.

В Университета "Харисънбърг" във Вирджиния добавили малко белтъчини в богати на въглехидрати напитки за спортисти и открили, че резултатите при максимални усилия се увеличили поне от 29 до 40%.

Gula Java Cacao удовлетворява идеално тези нови изисквания за напитките за спортисти: разнообразие от захари, белтъчини и минерали.

Гула Джава Какао е подходяща за консумация топла или студена, 1 супена лъжица (15г) разтворена в мляко, вода и др. Новата напитка за цялото семейство, за деца, учащи, спортисти и хора на интелектуалния труд. За топло или студено какао, преливащо от енергия.

 

 

Бовис 9500, -30 ин, ГИ 30, ORAC 19152 на 100 г 

 Предлага се в опаковки от 390 г. 

Съдържание: 78,5 нерафинирана захар от кокосов цвят цвят, 20% обезмаслено какао на прах, 1% ванилия и 0,5% канела.

Био продукт 

Продукт на Fairworld  

Продукт на Fairtrade  

Производител: Noble-House nv, B-2900 Schoten, Belgium