Гула Джава Брут

Органична захар от кокосов цвят с изискана сладост и нежен аромат на карамел. Можете да използвате „Гула Джава” винаги вместо захар или сироп. Перфектна за коктейли, например за мохито. 

Органичната захар от кокосов цвят на Аманпрана е вкусна, здравословна и оптимален заместител на тръстиковата захар или на захарта от захарно цвекло. Със своята ниска точка на  топене и висока точка на горене тя е перфектна за сладкиши. Разтваря се изцяло във вода или в тесто, тъй като представлява концентриран сок.

С ниския си гликемичен индекс ( ГИ)  и високите си антиоксидантни стойности(ORAC) тя е изключително подходяща за диабетици. Поради това, че поддържа стабилни нивата на захар в кръвта и не предизвиква пристъпи на глад,  е предпочитана от всички, които се грижат за фигурата си.

Кокосовата захар на Аманпрана е продукт на биологично и устойчиво земеделие и е обявена от Световната организация по прехрана и земеделие (FAO) за най-екологичния вид захар.

Органичната нерафинирана захар от  кокосов цвят на Аманпрана е без лактоза, без холестерин, без глутен и не съдържа алергени от списъка на Европейския орган за безопасност на храните EFSA.

 

Съдържание:  100 % органична нерафинирана захар от кокосов цвят. Без добавки.

Бовис 9000, -30 ин, ГИ 35, ORAC 2,200

Продукт на Fairtrade

Продукт на Fairworld 

Предлага се в опаковки от 310 г и 1050 г.

Производител: Noble-House nv, B-2900 Schoten, Belgium