Vita Juwel Via Wellness Бутилка с Полускъпоценни камъни 0,5л

Продуктов код 01VJVIABKAMRQ

Само няколко налични

115,40 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
  • Право за връщане в 14-дневен срок
  •  
  •  
Методи за плащане payment

Повече информация

  • Информация за продукта

    Вдъхнете живот на Вашата питейна вода с тази бутилка за безценна вода от VitaJuwel. Отдайте се на вековната традиция, която ще ви накара да се наслаждавате на водата, както никога досега. Превърнете обикновената питейна вода в божествена кристална вода!

    Създадена в германските Алпи, бутилката VIA разполага с разнообразни, внимателно подбрани полускъпоценни камъни и кристали, и е направена от първокласно боросиликатно стъкло, без замърсители. Селекцията е затворена в ръчно изработена, сменяема стъклена капсула, която предотвратява замърсяването. Методът VitaJuwel Ви освобождава от постоянното почистване на камъните, запазвайки свойствата и цвета им през годините.

    Съвременният й state-of-the-art дизайн я прави красив и изключително практичен „спътник“ при пътуване, във фитнеса или на плажа. Насладете се на витализиращата, преструктурирана вода, наподобяваща повече от всичко изворната, където и да сте. Почувствайте положителните вибрации на камъните и кристалите, и утолете жаждата си със стил, с това красиво бижу за вода. Идеална за моментите, в които сте в движение.

    Комбинация полускъпоценни камъни и кристали "Уелнес"
    аметист - розов кварц - планински кристал

    Подходяща за:
    * успокоение
    * балансиране
    * релаксиране

    Допълнителни свойства на отделните камъни в комбинацията:
    Вдъхновение, яснота, фокус, интуиция, въображение, мъдрост, любов, хармония, баланс

  • Атрибути
    Разфасовка: 500 мл