Lauretana в

healthline

Lauretana

LAURETANA е алпийска изворна вода, чийто път минава през скала с много древен геологичен състав. Филтрирайки я, я защитава от примеси, по този начин запазва водата микробиологично чиста, като отделя нисък процент минерали. Именно това е причина да бъде определяна за "най-леката вода в Европа". Бутилира се без филтриране и без стерилизация чрез озониране или ултравиолетово облъчване.
Едва с 14 милиграма разтворени вещества на литър, LAURETANA е изключително лека и е естествената алтернатива на твърдите и минерални води, с висока концентрация на соли. Подходяща е за хипертоници, както и хора, които страдат от сърдечна недостатъчност, хронична бъбречна недостатъчност, целулит и задържане на вода, както и за приготвяне на детска храна и сухо мляко, тъй като не променя стойността на съставящите ги компоненти.
Клинични изследвания за лечебното действие на LAURETANA се провеждат на редовни интервали от 1978 г. насам. Последните данни от проучването на университета в Торино под ръководството на проф. Марио Еанди от катедрата по Клинична фармакология относно здравословното въздействие и усвояването на слабо минерализираната вода, потвърждават изключителната полза от “най-леката вода в Европа”.

modal_feedback_form_headline

modal_feedback_form_description

Добавено в кошницата

%item_name% %item_primary_attributes% (Арт.номер %item_number%) %item_count% е добавен в количката.

Продължи с покупките Към количката.