Stassen в

healthline

Най продавани

Налично, доставка до 48 часа

Stassen Зелен Чай- 50 гр. / 25*2 гр. 4,20 лв. 50 g (1 kg = 84,00 лв.)

Налично, доставка до 48 часа

Налично, доставка до 48 часа

Налично, доставка до 48 часа

Налично, доставка до 48 часа

Налично, доставка до 48 часа

Налично, доставка до 48 часа

Налично, доставка до 48 часа

Налично, доставка до 48 часа

Налично, доставка до 48 часа

Stassen

От момента на създаването си чайното предприятие Stassen се разраства с разнообразна продуктова гама. Изнася в над 80 страни на пет континента насипни пакети, пакети с чай и пакетиран чай. Още през 1982 г. компанията печели признание сред гиганти от индустрията, спечелвайки мястото си като петият най-голям износител на качествен чай от Шри Ланка. Шест години по-късно печелят отличие за водещ износител в страната. Те са пионери в производството на Зелен чай, био черни, зелени и органични ръчно изработени чайове. През 1987 г. те гордо установяват първата в света международна сертифицирана био градина и с годишно производство от 200 тона стават първият и най-голям производител на сертифициран био чай в света.
Чайят с марка Stassen се предлага в наскоро проектирания и привличащ вниманието пакет и включва традиционен чист целонен черен чай, зелен чай, ароматизиран чай, билкови отвари, органичен чай и готов за пиене вариант на леден чай. В цял свят чаят вече се сервира в редица водещи хотелски вериги, ресторанти, ексклузивни бутици за чай и кафенета.
Приемането на съвременни и екологични производствени методологии допълнително издига бранда, за да се открои във вековната глобална индустрия. Stassen произвежда своя висококачествен чай по методите на органичното* и биодинамичното* земеделие.
*Органичното земеделиее възобновяема форма на земеделие, при което културите растат без употребата на изкуствени торове, пестициди или инсектициди. Използват се естествени продукти и методи в съответствие със стандартите, изготвени от международната федерация по органично земеделие (IFOAM). Плодородието на почвата се осигурява чрез компостиране и засаждане на бобови култури между чаените плантации. Ерозията на почвата се предотвратява чрез ръчно плевене и мулчиране.
*Биодинамичното земеделиесе основава на използването на космическа енергия при култивирането и употребата на минерали и животински торове. Земеделските дейности се извършват спрямо биодинамичния календар, а насажденията се пръскат с биодинамични хомеопатични разтвори, минерали и органични хранителни вещества, които подсилват почвата и растежа и предпазват от вредители и болести.

modal_feedback_form_headline

modal_feedback_form_description

Добавено в кошницата

%item_name% %item_primary_attributes% (Арт.номер %item_number%) %item_count% е добавен в количката.

Продължи с покупките Към количката.