Vigo Kombucha в

healthline

Vigo Kombucha

Kombucha е азиатска чаена билкова гъба. Историята и датира от преди 2000 години и се използва в естествената медицина от векове, заради антиоксидантните, почистващи и укрепващи свойства, които тя дава на организма.
Напитката VIGO Kombucha е създадена от най-добрите сортове японски гъби, билкови чайове и натурална изворна вода. При приготвянето и се използват само натурални подсладители - плодови екстракти, най-сладките в плодовете. Ароматът е естествен и органичен. Съдържа вещества, които създават приятелска среда за развитие на пробиотици, които са полезни за нашата естествена резистентност. Без захар, без подсладители, без аспартам, без глутен, без изкуствени оцветители и консерванти. За качеството и се следи непрекъснато през целия производствен процес, за да запазят всички вкусови стойности и преди всичко освежаващи качества.
VIGO е отлична алтернатива на всички изкуствени или силно подсладени газирани напитки. Тя подпомага имунната система и има детоксикиращо действие. Направена с всички усилия, така че да има и примамлив вид. Същността на Кombucha се съдържа в красива стъклена бутилка, етикет боядисан с екологични бои и картонените опаковки, в които опаковаме напитката, също са направени от рециклирана хартия.

modal_feedback_form_headline

modal_feedback_form_description

Добавено в кошницата

%item_name% %item_primary_attributes% (Арт.номер %item_number%) %item_count% е добавен в количката.

Продължи с покупките Към количката.