Yoko в

healthline

Yoko

Историята на японското растение Матча започва през Х век в Китай, където императорите от династията Сун са я пазели за себе си и се възползвали от уникалните ù свойства. Два века по-късно будистките монаси и самураите я считали за панацея, която ги карала да живеят по-дълго и им помагала да медитират. До ден днешен японците все още много обичат мача и я пият церемониално.
В днешни дни традиционните земеделски производители, които са използвали естествени методи от поколения насам, обясняват как се запазва същността на традиционното прибиране и приготвяне на матча, използвайки съвременни методи на производство.
Следвайки принципите на древната японска чайна церемония и съчетавайки трите елемента - изворна вода, матча и нерафинирана тръстикова захар, компанията ни предлага здравословната напитка YOKO. Тя е базирана единствено на натурални съставки и традиционна рецепта, която не се нуждае от подобрение. Напитката поддържа метаболизма, увеличава енергията и подобрява паметта. YOKO съдържа кофеин, което я прави отлична алтернатива на кафето.

modal_feedback_form_headline

modal_feedback_form_description

Добавено в кошницата

%item_name% %item_primary_attributes% (Арт.номер %item_number%) %item_count% е добавен в количката.

Продължи с покупките Към количката.