Vita Juwel Стъклена Бутилка Via Balance

Продуктов код 01VJVIASOCHBK

Само 1x в наличност

159,00 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
 • Право за връщане в 14-дневен срок
 • Безплатна доставка над 100 лв
 •  
Методи за плащане payment

Повече информация

 • Информация за продукта

  Вдъхнете живот на Вашата питейна вода с тази бутилка за безценна вода от VitaJuwel. Отдайте се на вековната традиция, която ще ви накара да се наслаждавате на водата, както никога досега. Превърнете обикновената питейна вода в божествена кристална вода!

  Създадена в германските Алпи, бутилката VIA разполага с разнообразни, внимателно подбрани скъпоценни камъни и е направена от първокласно, боросиликатно стъкло без замърсители. Идеална за моментите, в които сте в движение. Скъпоценните камъни са затворени в ръчно изработен, сменяем стъклен съд, който предотвратява замърсяването на водата от кристалите като същевременно с това запазва всичките им качества. Методът VitaJuwel Ви освобождава от постоянното почистване на кристалите. Нежните камъни във Вашия VIA остават ярки и блестящи през годините.

  Съвременният му state-of-the-art дизайн го прави красив и изключително практичен „спътник“ за пътуване, във фитнеса или на плажа. Насладете се на витализиращата, преструктурирана вода наподобяваща повече от всичко изворната, където и да сте. Почувствайте положителните вибрации на кристалите и утолете жаждата си със стил с това красиво бижу за вода.

  СОДАЛИТ // ХАЛЦЕДОН // ЧИСТ КВАРЦ

  Содалитът традиционно се използва от специалисти по изцеление с кристали за поддържане на умствения баланс, спокойствие и вътрешен мир. Доказано е, че подкрепя изразяването на мислите и затова е известен също като „камъкът на поета“. Той чудесно се допълва от син халцедон, който се нарича „камъкът на оратора“. Мъдрите мъже (включително големият римски оратор и философ Цицерон) го използвали, когато внимателно трябвало да мерят думите си. Халцедонът също означава размисъл и медитация. Какво може да бъде по-полезно в тези забързани времена с всичките им недоразумения и бързане?

 • Атрибути

  Няма посочени атрибути