Vita Juwel Бутилка с Полускъпоценни Камъни Via Balance 0,5л

Продуктов код 01VJVIASOCHBK

Само 1x в наличност

159,00 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
 • Право за връщане в 14-дневен срок
 • Безплатна доставка над 100 лв
 •  
Методи за плащане payment

Повече информация

 • Информация за продукта

  Вдъхнете живот на Вашата питейна вода с тази бутилка за безценна вода от VitaJuwel. Отдайте се на вековната традиция, която ще ви накара да се наслаждавате на водата, както никога досега. Превърнете обикновената питейна вода в божествена кристална вода!

  Създадена в германските Алпи, бутилката VIA разполага с разнообразни внимателно подбрани полускъпоценни камъни и кристали, и е направена от първокласно боросиликатно стъкло, без замърсители. Селекцията е затворена в ръчно изработена, сменяема стъклена капсула, която предотвратява замърсяването. Методът VitaJuwel Ви освобождава от постоянното почистване на камъните, запазвайки свойствата и цвета им през годините.

  Съвременният й state-of-the-art дизайн я прави красив и изключително практичен „спътник“ при пътуване, във фитнеса или на плажа. Насладете се на витализиращата, преструктурирана вода наподобяваща повече от всичко изворната, където и да сте. Почувствайте положителните вибрации на кристалите и утолете жаждата си със стил, с това красиво бижу за вода. Идеална за моментите, в които сте в движение.

  Полускъпоценни камъни и кристали в бутилка "Баланс":
  СОДАЛИТ // ХАЛЦЕДОН // ЧИСТ КВАРЦ

  Содалитът традиционно се използва от специалистиje по лечение с кристали за поддържане на умствения баланс, спокойствие и вътрешен мир. Доказано е, че подкрепя изразяването на мислите и затова е известен също като „камъкът на поета“. Той чудесно се допълва от син халцедон, който се нарича „камъкът на оратора“. Мъдрите мъже (включително големият римски оратор и философ Цицерон) го използвали, когато внимателно трябвало да подберат думите си. Халцедонът също означава размисъл и медитация. Какво може да бъде по-полезно в тези забързани времена, с всичките им недоразумения и бързане?

 • Атрибути

  Няма посочени атрибути