Vita Juwel Стъклена Бутилка Via Happiness

Продуктов код 01VJVIAJAKAOCBK

Само 1x в наличност

187,90 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
 • Право за връщане в 14-дневен срок
 • Безплатна доставка над 100 лв
 •  
Методи за плащане payment

Повече информация

 • Информация за продукта

  Създадена в германските Алпи, бутилката VIA разполага с разнообразни, внимателно подбрани скъпоценни камъни и е направена от първокласно боросиликатно стъкло без замърсители. Идеална за моментите, в които сте в движение. Скъпоценните камъни са затворени в ръчно изработен, сменяем стъклен съд, който предотвратява замърсяването на водата от кристалите, като същевременно с това запазва всичките им качества. Методът VitaJuwel Ви освобождава от постоянното почистване на кристалите. Нежните камъни във Вашия VIA остават ярки и блестящи през годините.

  Съвременният му state-of-the-art дизайн го прави красив и изключително практичен „спътник“ за пътуване, във фитнеса или на плажа. Насладете се на витализиращата, преструктурирана вода, наподобяваща повече от всичко изворната, където и да сте. Почувствайте положителните вибрации на кристалите и утолете жаждата си със стил с това красиво бижу за вода.

  КАРНЕОЛ // ОРАНЖЕВ КАЛЦИТ // НЕФРИТ// ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ

  Чувствате ли, че имате необходимост от малко повече радост в живота си? Изберете тази комбинация! Тя е създадена да вдъхновява и привлича всичко, което е положително и добро. Природните лечебни традиции ни казват, че тази комбинация от оранжев калцит и блестящ карнелиан („камъкът на живота“) образуват аура на откритост, красноречие и оптимизъм. И в допълнение включихме красив нефрит. За този „камък на мечтите“ се казва, че благославя каквото докосне и е прочут през последните 6000 години с това, че привлича късмет.

 • Атрибути

  Няма посочени атрибути