Vita Juwel Бутилка с Полускъпоценни Камъни Via Love 0,5л

Продуктов код 01VJVIARQGRBK

Изчерпан

159,00 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
 • Право за връщане в 14-дневен срок
 • Безплатна доставка над 100 лв
 •  
Методи за плащане payment

Повече информация

 • Информация за продукта

  Вдъхнете живот на Вашата питейна вода с тази бутилка за безценна вода от VitaJuwel. Отдайте се на вековната традиция, която ще ви накара да се наслаждавате на водата, както никога досега. Превърнете обикновената питейна вода в божествена кристална вода!

  Създадена в германските Алпи, бутилката VIA разполага с разнообразни внимателно подбрани полускъпоценни камъни и кристали, и е направена от първокласно боросиликатно стъкло, без замърсители. Селекцията е затворена в ръчно изработена, сменяема стъклена капсула, която предотвратява замърсяването. Методът VitaJuwel Ви освобождава от постоянното почистване на камъните, запазвайки свойствата и цвета им през годините.

  Съвременният й state-of-the-art дизайн я прави красив и изключително практичен „спътник“ при пътуване, във фитнеса или на плажа. Насладете се на витализиращата, преструктурирана вода, наподобяваща повече от всичко изворната, където и да сте. Почувствайте положителните вибрации на камъните и кристалите, и утолете жаждата си със стил, с това красиво бижу за вода. Идеална за моментите, в които сте в движение.

  Комбинация полускъпоценни камъни и кристали "Любов"
  розов кварц - гранат - планински кристал

  Подходяща за:
  * хармония
  * чувственост
  * неприкосновеност

  Всичко, от което се нуждаете е... вода. И когато добавите розов кварц, най-важният камък за любовта, нежността и чувствеността, всичко е възможно. Чистият и прекрасен розов кварц е талисман за взаимоотношенията и се използва в оздравяването чрез кристали, за да освободи емоционални рани и травми, за да донесе мир и спокойствие. Огненият гранат добавя великолепен компонент на чувственост и страст към тази смес. Комбинирани, те създават уникална емоционална динамика - любов.

 • Атрибути

  Няма посочени атрибути