Vita Juwel Стъклена Бутилка Via Love

Продуктов код 01VJVIARQGRBK

Само 1x в наличност

159,00 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
 • Право за връщане в 14-дневен срок
 • Безплатна доставка над 100 лв
 •  
Методи за плащане payment

Повече информация

 • Информация за продукта

  Създадена в германските Алпи, бутилката VIA разполага с разнообразни внимателно подбрани скъпоценни камъни и е направена от първокласно боросиликатно стъкло, без замърсители. Идеална за моментите, в които сте в движение. Скъпоценните камъни са затворени в ръчно изработен, сменяем стъклен съд, който предотвратява замърсяването на водата от кристалите, като същевременно с това запазва всичките им качества. Методът VitaJuwel Ви освобождава от постоянното почистване на кристалите. Нежните камъни във Вашия VIA остават ярки и блестящи през годините.

  Съвременният му state-of-the-art дизайн го прави красив и изключително практичен „спътник“ за пътуване, във фитнеса или на плажа. Насладете се на витализиращата, преструктурирана вода, наподобяваща повече от всичко изворната, където и да сте. Почувствайте положителните вибрации на кристалите и утолете жаждата си със стил, с това красиво бижу за вода.

  РОЗОВ КВАРЦ // ГРАНАТ // ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ

  Всичко, от което се нуждаете е... вода. И когато добавите розов кварц, най-важният камък за любовта, нежността и чувствеността, всичко е възможно. Чистият и прекрасен розов кварц е талисман за взаимоотношенията и се използва в оздравяването чрез кристали, за да освободи емоционални рани и травми, за да донесе мир и спокойствие. Огненият гранат добавя великолепен компонент на чувственост и страст към тази смес. Комбинирани, те създават уникална емоционална динамика - ЛЮБОВ. За тези, които обичат водата - това е перфектният подарък.
  За да бие сърцето, то се нуждае от вода.

 • Атрибути

  Няма посочени атрибути