Vita Juwel Via Happiness Бутилка с Полускъпоценни Камъни 0,5л

Продуктов код 01VJVIAJAKAOCBK

Само 1x в наличност

174,10 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
 • Право за връщане в 14-дневен срок
 •  
 •  
Методи за плащане payment

Повече информация

 • Информация за продукта

  Вдъхнете живот на Вашата питейна вода с тази бутилка за безценна вода от VitaJuwel. Отдайте се на вековната традиция, която ще ви накара да се наслаждавате на водата, както никога досега. Превърнете обикновената питейна вода в божествена кристална вода!

  Създадена в германските Алпи, бутилката VIA разполага с разнообразни, внимателно подбрани полускъпоценни камъни и кристали, и е направена от първокласно боросиликатно стъкло, без замърсители. Селекцията е затворена в ръчно изработена, сменяема стъклена капсула, която предотвратява замърсяването. Методът VitaJuwel Ви освобождава от постоянното почистване на камъните, запазвайки свойствата и цвета им през годините.

  Съвременният й state-of-the-art дизайн я прави красив и изключително практичен „спътник“ при пътуване, във фитнеса или на плажа. Насладете се на витализиращата, преструктурирана вода, наподобяваща повече от всичко изворната, където и да сте. Почувствайте положителните вибрации на камъните и кристалите, и утолете жаждата си със стил, с това красиво бижу за вода. Идеална за моментите, в които сте в движение.


  Комбинация полускъпоценни камъни и кристали "Щастие"
  нефрит - карнеол - оранжев калцит - планински кристал

  Подходяща за:
  * оптимизъм
  * красноречие
  * късмет

  Допълнителни свойства на отделните камъни в комбинацията:
  Любов, хармония, баланс, самочувствие, сила на волята, вътрешна сила

 • Атрибути
  Разфасовка: 500 мл