AmanPrana Разтворима Напитка Какао, Матча и Кафе БИО 230гр

Продуктов код 49209

Изчерпан

57,50 лв. 230 g (1 kg = 250,00 лв.)
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
  • Право за връщане в 14-дневен срок
  •  
  •  
Методи за плащане payment

Повече информация

  • Информация за продукта

    Какао, матча и кафе Етиопия - здравословната тонизираща напитка!

    Количество, достатъчно за направата на 76 напитки х 200мл!

    *За спорт, работа, учене.
    *Енергийна напитка.
    *Обогатен с Гуарана за допълнително енергия.
    *Матча за концентрация.
    *Подсилена с кафе Етиопия.

    Когато тренираме е много важно да пием енергийна напитка, за да се възстановим по-бързо. Но дори, докато работим или учим, понякога се нуждаем от допълнителен стимул.

    Напитката за презареждане Cacao Matcha & Café е създадена на базата на какао. Научните изследвания доказват, че напитките от какао веднага подсигуряват енергия. И тъй като съдържа протеини, можем да се възстановим бързо.
    Cacao Matcha & Café е много повече от обикновена напитка с какао. Тази здравословна комбинация е обогатена с Гуарана. В нея има и малко количество етиопско кафе, и Матча - зелен прах на базата на смлени чаени листа, за върховна концентрация. Всички тези съставки заедно осигуряват изненадващо, меко усещане за единен вкус. Преобладава вкусът на Матча и какао, с нежен аромат на кафе на заден план!

    Препоръки:
    Хипотонична, изотонична или хипертонична спортна напитка.

    Каква напитка трябва да пиете, докато тренирате и кога? За оптимална хидратация, успеваемост и възстановяване, най-добре е да приемате течност преди, по време и след тренировка. Ако тренирате повече от половин час, правилно е да изберете специализирана тонизираща напитка.
    Малко теория: има три категории напитки, като разликата е в броя на въглехидратите или електролитите на 100 мл, които напитката съдържа, спрямо същите елементи в собствените ви телесни течности. Тонизиращите напитки на Аманпрана, са перфектната база за натурална хипотонична, изотонична или хипертонична спортна напитка. В зависимост от количеството субстанция, което добавяте в бутилката или чашата си с вода, получавате напитка за утоляване на жаждата или такава, която ви подсигурява енергиен тласък!

    Хипотоничната напитка съдържа най-малко въглехидрати или електролити и лесно се усвоява от организма.
    Изотоничната напитка съдържа приблизително същата концентрация на въглехидрати или електролити като във вашите собствени телесни течности и се абсорбира бързо като водата, или дори по-бързо. Изотоничната напитка дава повече енергия, но може да бъде и малко по-тежка за стомаха. В такъв случай е по-добре да пиете хипотонична напитка (вижте по-горе). Можете да пиете преди, по време или след тренировка. Това е препоръчително най-вече за тренировка с продължителност над 60 минути.
    Хипертоничната напитка е по-концентрирана и съдържа повече въглехидрати или електролити на 100мл, отколкото вашите собствени. В резултат на това тя се абсорбира по-бавно и е по-добра за осигуряване на енергия, отколкото за утоляване на жаждата. Затова е най-добре да се пие след тренировка.

    Състав:
    63% захар от кокосов цвят Gula Java*.
    10% чай Матча*.
    20% какао на прах*, 5% кафе Етиопия*, 1% сол, 0,5% гуарана*, 0,5% канела.
    *Органичен произход. Веган.

    Средни хранителни стойности за 100g: енергийна стойност 1592kj/380kcal; мазнини: 6гр, от които наситени мастни киселини: 4гр; въглехидрати: 67гр, от които захари: 59гр; фибри: 11гр; протеини: 9гр; сол: 1гр.

  • Атрибути
    Разфасовка: 230 гр

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ