AmanPrana в

healthline

Най продавани

Налично, доставка до 48 часа

Налично, доставка до 48 часа

AmanPrana Коковита БИО 1000 мл 36,50 лв. 1 l (1 l = 36,50 лв.)

Налично, доставка до 48 часа

Налично, доставка до 48 часа

Налично, доставка до 48 часа

Налично, доставка до 48 часа

Налично, доставка до 48 часа

AmanPrana

Аманпрана е създадена през 2005 година в предградие на Антверпен, Белгия. Компанията е фокусирана върху производството и предлагането на широка гама от 100% биологични храни и органична козметика, като използва изцяло натурални съставки, които биват обработвани възможно най-малко и нямат добавени изолати. Също така е ангажирана и със здравословното и екологично опаковане, като използва стъкло и растителни багрила върху екологична опаковка.
Защо да предпочетем продуктите на Аманпрана:
Аманпрана участва в множество социални проекти по цял свят. Един от тях е проекта „ Fair World“ (Справедлив свят). С него подпомага 2000 дребни семейства на о-в Ява, заети в производството на захар от кокосов цвят. Активно пази и биологичното разнообразие в Колумбия, като за всеки литър червено палмово масло, което продаде, фирмата купува по едно дърво. Чрез World Land Trust компанията подпомага колумбийската екологична организация ProAves(свободен превод: За птиците) Повече информация можете да откриете на www.ProAves.org .
С всеки закупен продукт на Аманпрана, освен за своето здраве, ние се грижим за създаването на по-добър живот на скромни, отрудени хора в другия край на света.

modal_feedback_form_headline

modal_feedback_form_description

Добавено в кошницата

%item_name% %item_primary_attributes% (Арт.номер %item_number%) %item_count% е добавен в количката.

Продължи с покупките Към количката.