AmanPrana Дъска ЧИ 30 X 48 см

Продуктов код 64001

Само 1x в наличност

219,00 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
  • Право за връщане в 14-дневен срок
  •  
  •  
Методи за плащане payment

Повече информация

  • Информация за продукта

    Дъската за рязане “Чи” е част от философията на бавната храна - да приготвяме храната си с повече любов и съзнание, и да й се наслаждаваме.
„Чи”, „прана”, „етер” е жизнената енергия, която ни заобикаля.
 Камфоровата дъска за рязане “Чи” на Аманпрана осигурява резонанс и връзка с храната.
    Всяка дъска “Чи”е уникална.

    ОПИСАНИЕ:

    Дъските “Чи” се изработват ръчно в малка работилница и имат уникална дървена структура и форма. Всяка дъска е направена от цяло парче дърво, без използване на лепила и пресоване на материала. Това е добре за трайността на дъската, защото отникъде не може да проникне вода в дървото, за разлика от пресованите дъски от бреза или бамбук, при изработването на които се използват лепила и други химични вещества, които после попадат в дървото, а оттам и в храната.
    Камфоровата дървесина, която е сравнително мека, запазва ножовете остри. От друга страна, материалът е достатъчно твърд, за да не позволи на ножовете да срежат влакната на дървото.
 Университетско изследване показва, че при рязане върху камфоровата дъска “Чи”на Аманпрана, растежът на бактерии и гъбички се забавя от 3 до 5 пъти в сравнение с три други вида дъски за рязане. Поради антимикробния си ефект, дъската”Чи” допринася за хигиената в кухнята.
    Дъската “Чи” има феноменалната способност да увеличава жизнеността на храната, която се реже на нея.

  • Атрибути

    Няма посочени атрибути

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ