Vita Juwel Стъклена Бутилка Via Forever Young

Продуктов код 01VJVIAAQAVRQBK

Само 1x в наличност

187,90 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
 • Право за връщане в 14-дневен срок
 • Безплатна доставка над 100 лв
 •  
Методи за плащане payment

Повече информация

 • Информация за продукта

  Създадена в германските Алпи, бутилката VIA разполага с разнообразни внимателно подбрани скъпоценни камъни и е направена от първокласно, боросиликатно стъкло без замърсители. Идеална за моментите, в които сте в движение. Скъпоценните камъни са затворени в ръчно изработен, сменяем стъклен съд, който предотвратява замърсяването на водата от кристалите, като същевременно с това запазва всичките им качества. Методът VitaJuwel Ви освобождава от постоянното почистване на кристалите. Нежните камъни във Вашия VIA остават ярки и блестящи през годините.

  Съвременният му state-of-the-art дизайн го прави красив и изключително практичен „спътник“ за пътуване, във фитнеса или на плажа. Насладете се на витализиращата, преструктурирана вода наподобяваща повече от всичко изворната, където и да сте. Почувствайте положителните вибрации на кристалите и утолете жаждата си със стил с това красиво бижу за вода.

  АВЕНТУРИН // АКВАМАРИН // ОПУШЕН КВАРЦ

  Водата е еликсирът на живота! Сместа от скъпоценни камъни е проектирана да привлича яснота, виталност и плавност като естествен планински извор в ясен ден. Ако Вашите лични детокс практики са важни за Вас в тези забързани времена, сместа ЗАВИНАГИ МЛАД предлага допълнителна полза към енергийното пречистване. Авентуринът се използва за регенеративни и съживителни цели, аквамаринът - за пречистване и опушен кварц за облекчаване на стреса. В изкуствата за естествено лечение тази комбинация от авентурин, аквамарин и опушен кварц осигурява ободряващо очистване на тялото и ума.

 • Атрибути

  Няма посочени атрибути