Fritz-Kola Brand shop

at healthline

Fritz-Kola

Началото на fritz-kola е поставено през 2003 година от двама приятели в студентско общежитие в Хамбург. Те стартират бизнеса със скромен капитал и благодарение на свежите си идеи и момчешки хъс, бързо намират подкрепа и мечтата на двамата младежи да създадат наистина най-добрата кола става реалност.

Качество

fritz-kola предлага разнообразие от качествени безалкохолни напитки, които тонизират, освежават и носят радост на потребителите. За да е добра една напитка, трябва да е направена от качествени суровини, затова fritz-kola работи с малки семейни фирми. Плодовете са от местни производители, кофеинът е естествен, а водата за производството е изворна и филтрирана.
Всички видове напитки в асортимента са веган. Едно е сигурно: екипът на fritz-kola прави всичко възможно, за да предложи на клиентите си най-добрите безалкохолни напитки. Без компромиси.

С мисъл за природата

fritz kola се предлага само в стъклени бутилки, тъй като те не променят вкуса на напитката. За разлика от другите суровини, стъклото се рециклира 100%. При бутилирането на напитките на fritz kola, се държи на щадящото производство. Използвайки по-малко вода и по-малко почистващи препарати, както и използването на източници на възобновяема енергия, гарантират природосъобразното производство на техните продукти.

modal_feedback_form_headline

modal_feedback_form_description

Added to shopping cart

%item_name% %item_primary_attributes% (item no. %item_number%) has been added %item_count%x to the shopping cart!

Continue shopping To the cart/checkout.